top of page
Vyhledat
  • Sebastien Bonnet

BIKRAM V LÉTĚ? SURE…SEXY COOL AND NECESARRY!


Zatímco ostatní venku umírají při prvním horku, vy už máte odcvičeno ve 42 stupních a cítíte se svěže. Navíc mít v letních měsících krásné pevnou postavu je příjemný bonus navíc, nebo ne? :D

Vaše tělo automaticky lépe termoreguluje díky efektivnějšímu ochlazování a díky pocení, k tomu navíc detoxikujete celý organismus. V letních měsících proto ti co Bikram pravidelně cvičí, snáší vysoké teploty znatelně přívětivěji.

Bikram jóga v létě má navíc jednu úžasnou vlastnost - energii, kterou během lekce nashromáždíte tělo uchovává, jelikož nemusí vyrovnat 60stupňový schod (pokud je venku například 20 stupňů pod nulou), a vy se cítíte skvěle. Vaše svaly, klouby a vazy jsou pohyblivější, pružnější a již první pozice Vám, na rozdíl od zimních měsíců, umožní dostat se do své maximální hloubky.


V létě si důsledněji hlídáme pitný režim, což nám v lekci pomáhá lépe odvádět škodlivé látky, předcházíme zadržování vody a náš lymfatický systém prostě jásá :D.

Léto je doba dovolených, odpočinku a venkovních aktivit a co si budeme povídat, není nic lepšího než vypnout s knížkou v ruce na nějaké exotické pláži. Na druhou stranu Bikram jóga je něco jako čištění zubů. Teprve poté co ji praktikujeme pravidelně, můžeme chtít ty pravé výsledky 😉.

130 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page