top of page
Vyhledat
  • Sebastien Bonnet

Bikram agentka - New York


New York jsem navštívila na necelý týden a z každodenního cvičení v Praze bylo jasné, že i v NYC studio navštívím. Vybrala jsem si Bode NYC, které má celkem 4 studia po celém Manhattanu. Já jsem chodila do Flatiron Building, které jsem měla 5 minut chůze od hotelu, další tři se nachází na Upper East Side, Upper West Side a v Midtownu na 8th Avenue.


Balíček pro začátečníky stál 49 dolarů a vyplatil se nejvíc, cvičit jsem šla celkem pětkrát, nicméně balíček platí celkem 21 dnů, takže pro nově příchozí opravdu super. Nabídli mi ho i přes to, že praktikuju už víc než rok u nás. :-)


Jednotlivá lekce pak vyjde kolem 30 dolarů. V ceně byly ručníky na podložku a do sprchy a malý ručník do lekce. Půjčení podložky stálo 5 dolarů. Studio má i skvělou mobilní aplikaci, kde se jednoduše dají rezervovat lekce nebo přikupovat balíčky. V Bode NYC nabízí svůj merch, potisknuté topy, mikiny a jóga oblečení značky Onzie. Jako suvenýr jsem si samozřejmě musela něco pořídit!


Každá lekce, kterou jsem navštívila, byla s jiným lektorem a každý byl opravdu jiný a svůj. Studio nabízí i express 60 min lekce, kterou jsem jednou ráno absolvovala. Cvičil se opět jen jeden set, jinak se nic neměnilo, jen se polohy neopakovaly. Ve studiu je na zemi měkčí koberec, což mě při balancujících polohách trošku rozhodilo a stabilita určitě nebyla tak dobrá, jako na naší dřevěné podlaze. :-)


Při jedné lekci mi byla i zima, ale další lekce to skvěle vynahradily! Ve studiu Flatiron mají dva sály, hodiny od rána do večera, kromě Bikram Yogy 90 min tam probíhají také další lekce ve vyhřáté místnosti - Hot HIIT lekce (tedy intervalový trénink, který známe u nás bez vyhřáté místnosti), dále pak lekce 60 a 75 min Bikram Yogy a také Hot Bode Flow Open (vinyasa yoga) Yin Nidra a Intermediate class, která by měla být velmi podobná s naší Progressive lekcí.


Lekce byly beze změny, někdo měl lepší monolog, doplněný o více informací. Šatny byly hezké a čisté, jen tam nebylo moc místa, když byla večerní lekce plná. Kapacita sálů byla cca 40 a 60 osob.


Studiu bych dala 5 hvězdiček z 5, byla to skvělá zkušenost, podpora mé závislosti a rozhodně doporučuji zkusit. :-)


Pro Bikram Yogu Prague

Petra Mandáková

365 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page