top of page
Vyhledat
  • Sebastien Bonnet

Challenge - Veronika Krausová


Proč ses rozhodla jít do Challenge?


Výzva. Mám ráda výzvy a překonávání sama sebe. Challenge cvičím již po třetí. Není to náročné fyzicky ale časově.


Co od toho čekáš?


Zlepšení fyzické a psychické odolnosti. Naučení se více trpělivosti. Zlepšení se v polohách, větší zpevnění a ohebnost.


Na co se těšíš?


Těším se, že si vytvaruji postavu, budu mít pravidelný pohyb a zlepším se v polohách. Obava je pouze ze závislosti na Bikram józe :-), která je taková legální DROGA, aspoň pro mě. Čím víc cvičím, tím víc potřebuji cvičit.


Co myslíš, že pro tebe bude tento měsíc nejtěžší?


Nejtěžší bude skloubit cvičení s prací a rodinou. Musím zapojit partnera. ;-) Nejtěžší je přijít na hodinu, když se vám vůbec nechce, ale víte že musíte, pokud chcete Challenge zvládnout. Disciplína je v tomhle případě velmi důležitá.

Pozoruješ na sobě nějaké větší změny, když cvičíš každý den?


Od 10. dne se mi cvičí lehčeji, krásně. Cítím větší pružnost, ohebnost a v polohách, ve kterých jsem nevydržela teď vydržím. Mám teď větší radost z toho, že jsou pro mě hodiny daleko lehčí. Jsem nabitá energii a mám větší sexuální apetit.

Jak to zvládáš s prací, rodinou atd.? Jak to vše skloubit?


Je zapotřebí více plánovat a zapojit i jiné členy rodiny. Víc si rozvrhnout den, respektive naplánovat si několik dní dopředu. Dá se to skloubit, ale je potřeba nad tím přemyslet.

Jakou bys dala radu lidem, kteří o Challengi uvažují?


Určitě běžte do toho!! Je to výzva pro vaše tělo a hlavně vaši mysl! Obohatí vás o lepší pocit sama ze sebe. A pozor na závislost. ;-))) Tu u sebe pozoruji už 12 let.

Děláte jednu věc jen a jen pro sebe a dostáváte za to velkou odměnu. I nestandardní situace, stres nebo problémy v běžném životě zvládáte díky tomu s větší lehkostí.

214 zobrazení0 komentářů
bottom of page